Soms weet je echt niet hoe je iets wilt aanpakken. Soms heb je gewoon nood aan extra info. De praktijk lukt niet omdat je simpelweg niet de juiste theorie hebt. Hier geven de Mindmoving Kicks jou de oplossing voor.

Aan de hand van 4 categorieën heb ik mijn kennis, vaardigheden én ervaring telkens in een mini-training gegoten: Mindmoving Kicks. Ik geef je die trap onder de kont die je zo goed kan gebruiken om die uitdaging vlot aan te gaan. Ik laat je met deze Kicks ook nadenken. Ze laten je mind moven. Kom in beweging, ook in je brein. Schuif je je probleem vooruit, denk je héél gezwind om je uitdaging heen of sneeuw je het figuurlijk onder een hele berg zaken die je wel ziet zitten maar nu even geen prioriteit hebben? Probeer dan snel eens enkele fiches uit! Kom los en in beweging, stap uit je denken, ga naar het DOEN!

Wat?

Deze Mindmoving Kicks zijn telkens herkenbaar opgesteld, in een vaste structuur. Een stukje theorie, enkele vragen over hoe jij dit in jouw situatie kan gaan toepassen en een KICK om tot actie te komen. Uiteraard willen we uit onze acties leren en is er ook telkens een evaluatie voorzien!

De Mindmoving Kicks kan je onderverdelen in volgende categorieën:

  • Stressmanagement
  • Ademhaling en fysiek werk
  • Focusmanagement
  • Energiemanagement

 

Houd je je stress, ademhaling, focus en energie héél bewust in balans en onder controle, dan zit je veilig, SAFE. Jawel! kan je vlot met deze Mindmoving Kicks aan de slag dan zit je SAFE. Stress Adem Focus Energie

Benieuwd naar hoe Mindmoving jou mentaal in beweging kan brengen?